preloder

BESPLATNA NEDELJA – PREPODNEVNA YOGA!

Na lokacijama Tonus Gym-a u Batajnici i Zemun Polju u sjajnom ambijentu i velikim prostranim salama sa prirodnim svetlom, otvaramo prepodnevne grupe Hata joge, prvih nedelju dana je besplatno.

Joga je lagani rekreativni vid vežbanja koji mogu da praktikuju svi vežbeči nevezano za stepen fizičke forme ili uzrasnu kategoriju. Jogu mogu vežbati svi, od vrhunskih sportista i rekreativaca kao vid treninga za razvoj gipkosti i kao vid relaksacije, preko poslovnih osoba kao vid anti stres programa, do osoba u poznim godinama kao vid održavanja, preventive, korekcije ili terapije kroz vežbu.

Ovaj program je za sve uzrasne kategorije izuzetno blagotvoran za zdravlje, što je dokazano i mnogim naučnim istraživanjima. Joga je stara indijska filozofija i praksa koja teži tome da napravi jedinstvo duha i tela i da smiri danas preopterećeni um. Sastoji se od joga položaja – ASANA, jogičkih tehnika disanja – PRANAJAME i tehnika opuštanja kao što je JOGA NIDRA. Sve se radi na prostirci, u sporom ritmu i uz laganu opuštajuću muziku. Naši treneri su obučeni u najpoznatijoj školi za Joga instruktore u klasi Dragana Lončara i na času će vam posvetiti maksimalnu pažnju da sve izvedete pravilno ali i da vam daju lakše varijante za sve položaje koje ne možete da izvedete. Joga je osim telesne prakse i duhovna disciplina i način života za neke ljude (od ishrane, preko načina razmišljanja do religije) ali običnog vežbača joga ni na koji način ne opterećuje tim duhovnim delom, pa svaki vežbač bira da li će joga vežbe tretirati samo kao dobar telesni trening za razvoj gipkosti i opuštanje ili će jogu pustiti da dublje deluje na celokupno biće. Ipak, i u jednom i u drugom slučaju, joga će pozitiovno delovati na vaše zdravlje i smanjenje stresa.

Mesečna cena članarine za ove prepodnevne termine će biti samo 1500.din 
Ne propustite da unapredite sebe i svoje zdravlje.